We Wrocławiu odbył się IV Kulinarny Rajd Mistrzów

We Wrocławiu zorganizowano finał IV Kulinarnego Rajdu Mistrzów. Organizatorem wydarzenia był Haston City Hotel wraz z Komisją Gastronomiczną Polish Prestige Hotels & Resorts. Merytorycznego wsparcia prestiżowemu konkursowi udziela Klub Szefów Kuchni.

Celem Kulinarnego Rajdu Mistrzów jest odkrywanie i prezentowanie talentów kulinarnych oraz wyłanianie najlepszych.

Konkurs zakończyła uroczysta gala, podczas której ogłoszono wyniki zmagań oraz wręczono nagrody i dyplomy. Zmagania uczestników konkursu oceniało jury pod przewodnictwem Jerzego Pasikowskiego, w doborowym składzie: Robert Sowa, Karol Okrasa, Teo Vafidis i Marcin Budynek.

źródło: informacja prasowa

Tomasz Purol zwycięzcą 5. edycji Top Chef

Następny »

Hilton wspiera lokalne społeczności w ramach Global Month of Service

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *