Nowy Szef Kuchni w hotelu DoubleTree by Hilton Warsaw

Zbigniew Łęgowski został nowym Szefem Kuchni w hotelu DoubleTree by Hilton Hotel & Conference Centre Warsaw. Zastąpił on Andrzeja Bryka, który objął kuchnię w rosyjskim DoubleTree by Hilton Tyumen, który ma zostać wkrótce oddany do użytku gości.

Zbigniew Łęgowski to wielokrotnie nagradzany kucharz z ponad dwudziestoletnim doświadczeniem. Pracował m.in. jako Szef Kuchni w Restauracji Tiffany’s w Warszawie, w Hotelu Luxor w Lublinie, gdzie uczestniczył w otwarciu obiektu, czy w pięciogwiazdkowym Hotelu Marina Golf Club w Olsztynie.

Z DoubleTree by Hilton Warsaw związany jest od momentu otwarcia w 2014 roku, pełniąc stanowisko zastępcy Szefa Kuchni Andrzeja Bryka. Z dniem 1 kwietnia sam zajął stanowisko Executive Chefa, sprawując pieczę na całą gastronomią w hotelu, od oferty outletów gastronomicznych, w tym Restauracji Garden, po obsługę bankietów i konferencji.

 

DoubleTree by Hilton Hotel & Conference Centre Warsaw oferuje 359 pokoi i aż 5 000 m2 powierzchni eventowej, dającej szerokie możliwości aranżacyjne. Warto dodać, że hotel jest bazą zgrupowań Reprezentacji Polski w Piłce Nożnej. To stąd polscy piłkarze pod wodzą Adama Nawałki wyruszali na mecze, które dały im awans na Mistrzostwa Europy we Francji.

Pierwszy hotel Ibis we Wrocławiu

Następny »

W Sopocie hotelarze będą rozmawiać o marketingu

Leave a comment

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Blowjob