Menu świąteczne i zimowe w Blow Up Hall 5050

karpOd 2 grudnia w Blow Up Hall 5050 dostępne będą dwa nowe menu: zimowe i świąteczne. Ich autorem jest chef Tomasz Purol, zdobywca wielu nagród i wyróżnień, m.in. dwóch Kulinarnych Pucharów Polski, uczestnik szkoleń we Francji, Włoszech czy Norwegii, a także reprezentant Polski na Olimpiadzie w Luxemburgu i Erfurcie.

W menu świątecznym, oprócz wigilijnych klasyków pojawiła się sarnina i pierś z kaczki m.in. z dynią i skorzonerą czy sernik z pomarańczami. W karcie zimowej znaleźć można m.in.  jesiotra z ogórkiem kiszonym, boczkiem wędzonym, koperkiem i pomidorem, bulion wołowy z pomidorem, zieloną pietruszką, antrykotem i boczniakiem oraz filet z gęsi z modrą kapustą, szpinakiem, skórką wieprzową i owocami sezonowymi.

źródło: Blow Up Hall 5050

Miss Polski i Miss Supranational W hotelu Krynica

Następny »

SPA PRESTIGE AWARDS już w grudniu

Leave a comment

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *