Konkurs kulinarny w Hotelu Zamku Ryn

Już 5 marca 2016 roku w Hotelu Zamku Ryn odbędzie się L’ART DE LA CUISINE MARTELL – jeden z najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych w Polsce.

Ogólnopolski Konkurs Młodych Talentów Sztuki Kulinarnej w tym roku zorganizowany zostanie już po raz czternasty przez firmę Wyborowa Pernod-Ricard wraz z marką Martell oraz Grupą Anders.

W konkursowych zmaganiach weźmie udział 16 drużyn, reprezentujących najlepsze restauracje w Polsce. Zadaniem kucharzy będzie przygotowanie potrawy, która najlepiej komponuje się z koniakiem. Na przygotowanie każdego dania w 12 porcjach kucharze będą mieć jedną godzinę.

Tematem przewodnim tegorocznej edycji konkursu, a jednocześnie głównym produktem, który w swoich daniach będą musieli wykorzystać zawodnicy, będzie Brytyjska Świeża Jagnięcina Kulinarna (do wyboru: udziec, comber, mostek i antrykot).

źródło: informacja prasowa

Nowa dyrektor dwóch wrocławskich hoteli

Następny »

Polacy polubili apartamenty na Węgrzech

Leave a comment

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Blowjob